Inschrijven Clubmatch mogelijk vanaf 1 juli 2019

Sinds jaar en dag organiseert de Kynologenclub Sneek e.o. jaarlijks een clubmatch, waar honderden honden van allerlei rassen worden geshowd en gekeurd door vakkundige keurmeesters. Ook rasloze honden en honden zonder stamboom kunnen meedoen. Dit jaar vindt de Clubmatch plaats op zaterdag 19 oktober. De inschrijving is mogelijk vanaf 1 juli (zie onderaan deze pagina).

Bij de clubmatch van de Kynologenclub Sneek e.o. zijn mooie prijzen te winnen. In de eindkeuring van de tien rasgroepen krijgen de 1e, 2e en 3e plaats een prijs. Daarnaast zijn er prijzen voor de beste jonge pup, de beste pup, de beste veteraan, het beste koppel en de beste rasloze/stamboomloze hond.
Bij de hond-kindshow wint de mooiste combinatie een prijs en ook degene die de hond het mooiste voor brengt. Bij juniorhandling zijn er prijzen voor de 1e en 2e plaats.
Alle deelnemers ontvangen een vaantje. Misschien wilt u onze prijzen sponsoren? Dat kan! Op het aanmeldingsformulier kunt een bijdrage invullen.

Keurmeesters

Keurmeesters tijdens de clubmatch zijn:
De heer P.W. van Montfoort: rasgroep 2 en 9 en rasloze en stamboomloze honden
De heer J. Hiddes: rasgroep 7, 8 en 10
De heer T. Viets: rasgroep 3, 4 en 6
Mevrouw Hensema-Van der Weij: rasgroep 1 en 5 en de kindshow/juniorhandling

Kosten

De kosten voor deelname aan de clubmatch Kynologenclub Sneek e.o. zijn als volgt:
Eerste hond: € 22,50
Tweede en volgende hond: € 17,50
Jongste pups en rasloze en stamboomloze hond: € 17,50
Extra entreekaart: € 3,00 (deelnemers betalen geen entree)
Als u geen lid bent van de Kynologenclub Sneek e.o. dan betaalt u € 10,00 toeslag voor lidmaatschap tot december 2019. U kunt op het inschrijfformulier aangeven of u wel of niet lid bent.

Titeren

Ook is er de mogelijkheid om tijdens onze clubmatch van 19 oktober uw hond te laten titeren (vaccicheck). Informatie over titeren vindt u hier.
Via deze link kunt u zich opgeven voor titeren.

Inschrijfformulier

U kunt zich tot 10 oktober inschrijven voor onze clubmatch via deze link: http://kcsneek.matchlog.nl/index.php. Graag tot ziens op 19 oktober.